Nieuws

Nieuwe SYMACH bedrijfsvideo

20 april 2022

Met trots presenteren we onze nieuwe bedrijfsvideo waarin we jullie kunnen laten zien wie we zijn. Het is dan ook geen toeval om onze medewerkers te zien schitteren. 

We zijn trots op de machines die wereldwijd verpakken en palletizeren en daarmee bijdragen aan het succes van onze klanten. Maar, dat is alleen nog maar wat we doen.

Wat ons als bedrijf echt definieert is de manier waarop we dat doen. En dat is door het koesteren van een zorgzame, vertrouwensvolle organisatiecultuur waarin mensen zich veilig voelen om hun ideeën te uiten en hun gaven en talenten te delen.

Deze video laat iets zien van wat we doen en geeft een mooie impressie van hoe we het doen. Jullie zien een aantal van onze medewerkers aan het werk, onze techniek, en kunnen proeven van de sfeer in het team.

Ben je geinspireerd en zie je jezelf al bij ons werken? Kijk dan hier of neem vrijblijvend contact op met Ankie voor meer informatie.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png