Bieten

SYMACH is van oorsprong een bekende naam in de agrarische sector. We bieden al jaren oplossingen voor het palletiseren van bieten. Onze machines zijn het resultaat van deze jarenlange ervaring gecombineerd met een innovatieve kijk op de mogelijkheden. Dit resulteert in palletiseerders die modulair zijn voor optimaal maatwerk, met een hoge capaciteit en optimale flexibiliteit. Uw bieten worden snel en perfect recht, stabiel gestapeld, of het nu zakken zijn van 5 kilo of 25 kilo.

Door nadrukkelijk rekening te houden met de dimensies van de pallet is kans op schade aan uw bieten minimaal en kan er bovendien efficiënt geladen worden. Om de palletiseerlijn compleet te maken bieden wij diverse mogelijkheden voor het stabiliseren van pallets, zoals het wikkelen met net.
Andere opties zijn mogelijkheden voor het palletiseren van (klap) kratten, dozen en open verpakkingen.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png