Rijst

SYMACH heeft ruime ervaring met het verpakken en palletiseren van zakken rijst. Dit loopt uiteen van klein formaat zakken van 4 kg tot zakken met 25kg rijst. Voor het afzakken van rijst zijn zakken mogelijk van vrijwel alle soorten materialen en met uiteenlopende sluittechnieken. Onze palletiseerder kan ook kleine, soms gladde zakken rijst goed palletiseren.

Kenmerkend daarbij is dat gepalletiseerd wordt binnen de marges van de pallet. Dit betekent geen beschadiging aan zakken rijst en een hoge mate van efficiency bij het laden van de pallets. Optioneel is het mogelijk de pallet te omwikkelen met rekfolie voor nog meer stabiliteit.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png