Meststoffen

Het verpakken en stapelen van zware zakken meststoffen tot 70 kg. vormt geen ervaring probleem voor onze machines. Voor het palletiseren van zakken meststoffen kiezen wij, indien de zakken het toelaten, voor een manier waarop de zakken elkaar overlappen. Verder palletiseren we de zakken meststoffen binnen de marges van de pallet.

Dit resulteert in stabiele, perfect gestapelde pallets. Perfect gestapeld betekent geen beschadigingen aan het product en optimale stabiliteit en efficiency bij het laden van de pallets. Ook hebben we oplossingen voor palletstabilisatie en pallettransport.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png