Wortelen

Het palletiseren van wortelen heeft voor ons geen geheimen meer. Met een oorsprong in de agrarische sector weten wij precies waar het bij het palletiseren van wortelen op aan komt. Onze machines zijn flexibel en makkelijk instelbaar voor zakken wortelen van 3 tot 20 kilo. Ongeacht de grootte worden deze zakken perfect recht, stabiel gestapeld, binnen de marges van de pallet.

We hebben een innovatieve kijk op machines en werken continu aan productvernieuwing. Dit resulteert in palletiseermachines voor wortelen met een modulair ontwerp op maat , hoge capaciteit en een hoge mate flexibiliteit. Desgewenst breiden we de palltiseerder uit met mogelijkheden voor (klap) kratten, dozen en open verpakkingen. Om de palletiseerlijn compleet te maken bieden wij diverse mogelijkheden voor het stabiliseren van pallets, zoals het wikkelen met folie, hoeken zetten en omsnoeren.

 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png