Graszaden

SYMACH heeft volop ervaring in het verpakken en palletiseren van graszaden. We weten wat er nodig is om een lichtgewicht product als graszaad goed te verpakken. Diverse zakken zijn mogelijk, zoals papieren pre-made zakken, klein formaat van 4 kg tot 25 kg, dichtgenaaid of met pinchtop-sluiting. Door de zakken graszaad overlappend te stapelen, creëren we extra stabiliteit.

Dit stapelmethode maakt het bovendien mogelijk om een perfect recht pallet te stapelen. Uit ervaring weten wij dat klanten ook het visueel superieure resultaat waarderen.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png