Bakkerijgrondstoffen

Met het efficiënt palletiseren van bakkerijgrondstoffen, bakkerij-ingrediënten en poeders in het algemeen, hebben wij ruime ervaring. Dit resulteert in efficiënte palletiseerders en palletwikkelaars met een hoge capaciteit en optimale flexibiliteit. Onze palletiseerders realiseren perfect gestapelde, stabiele pallets. Kenmerkend daarbij is dat gepalletiseerd wordt binnen de marges van de pallet.

Dit betekent geen beschadiging aan de verpakking en een hoge mate van efficiency bij het laden van de pallets. Ook hebben we oplossingen voor palletstabilisatie en pallettransport.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png