Waarvoor we staan

SYMACH is gespecialiseerd in palletiseermachines en zakkenvulmachines die productieverhogend en kostenefficiënt werken. We leveren flexibele, efficiënte, klantspecifieke oplossingen die garant staan voor een betrouwbare bedrijfsvoering, schadevrij logistiek proces en kostenreductie. Het ontwerpen, verbeteren, berekenen en detailleren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door gedreven specialisten.

We geven onze klanten een voorsprong en creëren waarde voor mensen en bedrijven. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor u de meest optimale oplossing.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png