Pet Food

SYMACH is sterk in petfood; vanaf het verpakken, palletiseren tot en met het klaarmaken voor transport. We beschikken hiervoor over flexibele afzakmachines en palletiseerders. De afmetingen en soorten zakken kunnen variëren. Of het nu een zak petfood van 3 kilo is of één van 25 kilo. De machines zijn snel en intuïtief in en om te stellen.

We bieden een optimale oplossing voor het met hoge capaciteit stapelen van zakken petfood. Het palletiseren ervan resulteert in stabiele, perfect gestapelde pallets. Perfect gestapeld betekent geen beschadigingen aan het product en optimale stabiliteit en efficiency bij het laden van de pallets. Desgewenst breiden we de palletiseerder uit met mogelijkheden voor (klap) kratten, dozen en bundels.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png