Visvoer

Efficiënt verpakken en palletiseren van visvoer is ons op het lijf geschreven. We hebben jarenlange ervaring met dierenvoeding en een innovatieve kijk op mogelijkheden. Dit resulteert in afzakmachines die eenvoudig instelbaar zijn en efficiënte palletiseerders met een hoge capaciteit en optimale flexibiliteit. Onze palletiseerders realiseren perfect gestapelde, stabiele pallets, of het nu een zak visvoer van 3 kilo is of één van 50 kilo.

Kenmerkend daarbij is dat gepalletiseerd wordt binnen de marges van de pallet. Dit betekent geen beschadiging aan de visvoer verpakking en hoge mate van efficiency bij het laden van de pallets. Desgewenst breiden we de palletiseerder uit met opties voor het palletiseren van (klap) kratten, dozen en bundles. Ook hebben we oplossingen voor palletstabilisatie en pallettransport.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png