Werken bij

SYMACH BV is een vooraanstaand producent van palletizers, verpakkingsmachines, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Momenteel werken wij in onze moderne, goed geoutilleerde vestiging in Terneuzen met een enthousiast gedreven team van ruim 85 medewerkers. Kwaliteit en service zijn kenmerkend voor SYMACH.

Onze engineers zijn MBO en HBO-geschoold. Samen zijn zij goed voor een schat aan ervaring. Deze kennis en ervaring bouwen zij uit door middel van cursussen, trainingen en de dagelijkse uitdagingen die bij onze opdrachtgevers liggen. Wij zijn ons ervan bewust dat, los van kennis en ervaring, mensen het verschil maken. Onze medewerkers hebben een mentaliteit van aanpakken en meedenken. Zij hebben hart voor uw zaak en zorgen met aantoonbare betrokkenheid voor een optimaal eindresultaat.

Klik hier voor de actuele vacatures.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png