Aardappelen

De agrarische markt was de eerste markt waarop SYMACH actief was. Het palletiseren van aardappelen is een activiteit waarmee we jarenlange kennis en ervaring hebben opgebouwd. Gecombineerd met ons voortdurende streven naar innovatie, realiseren wij palletiseerders voor aardappelen met een modulair ontwerp op maat, hoge capaciteit en een hoge mate van flexibiliteit.

U verwerkt even gemakkelijk zakken aardappelen van 5 kilo als grote aardappelzakken van 25 kilo. Deze worden perfect, recht gestapeld, binnen de dimensies van de pallet. De kans is op schade is daardoor minimaal. Bovendien kunnen de pallets efficiënt geladen worden. Desgewenst breiden we de palletiseermachine uit met opties voor (klap) kratten, dozen en zelfs open verpakkingen. Om de palletiseerlijn compleet te maken bieden wij diverse mogelijkheden voor het stabiliseren van pallets, zoals het wikkelen met net en zelfs net in combinatie met kraftpapier voor bescherming tegen licht.

 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png