Granen, zaden & noten

SYMACH heeft ruime ervaring met het verpakken en palletiseren van granen, zaden en noten. We bieden mogelijkheden voor zakken granen en zaden en noten van 10 tot 50 kg. Daarbij zijn alle materialen en sluittechnieken mogelijk.

Door onze mogelijkheid om de zakken overlappend te stapelen, bieden wij extra stabiliteit. Deze palletiseermethode maakt het bovendien mogelijk een perfect recht pallet te stapelen. Daarbij blijven we binnen de palletmaat, zodat we schade aan de zakken granen, zaden en noten voorkomen. Ook biedt dit de mogelijkheid om efficiënt te laden.

Optioneel zijn er extra mogelijkheden voor palletstabilisatie, het wikkelen in rekfolie en het aanbrengen van een topvel als bescherming tegen stof en/of vocht.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png