Mengvoeder

SYMACH is van oorsprong actief in de agrarische sector. We kennen de markt en weten wat producenten en afnemers wensen. Voor het verpakken van mengvoer hebben wij efficiënte afzakmachines, die bijzonder flexibel zijn en eenvoudig instelbaar voor verschillende soorten en  afmetingen van zakken.

Het palletiseren van mengvoeder gebeurt met opvallend efficiënte palletiseermachines. Deze kunnen eenvoudig worden uitgebreid met diverse mogelijkheden voor het stabiliseren van pallets, zoals het wikkelen met stretchfolie. Kenmerkend zijn de perfect rechte, stabiel gestapelde pallets. Hierdoor is de kans op de beschadiging klein en kan er efficiënt geladen worden. Het is mogelijk om de palletiseerder uit te breiden met opties voor het palletiseren van (klap) kratten, dozen en bundels.

 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png