Zand & gravel

Het palletiseren en palletstabilisatie van zand en gravel hebben geen geheimen meer voor ons. We hebben volop ervaring met zakken zand en gravel van 10 tot 70kg. Door onze palletiseermethode realiseren we een stabiel gestapelde pallet. We blijven daarbij binnen de palletmaat zodat schade aan de zakken zand en gravel wordt voorkomen en efficiënt laden mogelijk is.

Met de opties voor verdere palletstabilisatie, zoals het wikkelen in rekfolie en het aanbrengen van een topvel verbetert u de kwaliteit van de pallet en wordt het product optimaal beschermd.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png