Koffiebonen & Cacaobonen

Van het lossen van containers tot en met het palletiseren, SYMACH heeft slimme oplossingen voor het palletiseren van koffiebonen en cacaobonen. De zakken transporteren wij via aanvoerbanden, uiteraard met mogelijkheid van monstername. Het palletiseren van zakken koffiebonen en cacaobonen gebeurt met opvallend efficiënte palletiseermachines.

Zware jute zakken tot en met 80 kg worden probleemloos recht en stabiel gestapeld. Onze in eigen huis ontwikkelende oplossing maakt het mogelijk het manueel hanteren van zware lasten te vermijden. De pallet dubbelaar tot slot is optioneel mogelijk voor het op elkaar stapelen van pallets met gereed product.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png