Melkpoeder

Op het gebied van melkpoeder heeft SYMACH ruim ervaring met palletiseren en palletstabilisatie. Onze palletiseermachines palletiseren zakken met melkpoeder van 10 tot 50 kg. Dit kunnen papieren zakken zijn, maar ook gewoven polypropyleen. Desgewenst doen we de nodige aanpassingen vanwege de productieomgeving waar met voeding wordt gewerkt.

De zakken melkpoeder worden waar mogelijk overlappend gestapeld. Dit zorgt voor extra stabiliteit. Door daarnaast altijd binnen de marges van de pallet te stapelen voorkomen we schade aan de zakken melkpoeder en bieden we mogelijkheid om zo efficiënt mogelijk te laden. Andere aanvullende mogelijkheden zijn palletstabilisatie, het wikkelen in rekfolie en het aanbrengen van een topvel. Met dit laatste worden de zakken melkpoeder beschermt tegen vocht.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png