Uien

De oorsprong van SYMACH ligt in de agrarische sector. Om die reden zijn wij sterk in het palletiseren van uien. Tal van innovaties zorgen voor een modulair ontwerp op maat, hoge capaciteit en een hoge mate van flexibiliteit. Zo is het mogelijk om uien verpakkingen vanaf 5 kilo te palletiseren, maar ook zakken van 25 kilo. Aanvullende opties maken het palletiseren van (klap) kratten, dozen en zelfs open verpakkingen mogelijk.
De kracht van onze machines zijn de perfect recht gestapelde, stabiele pallets. Door binnen de marges van het pallet te stapelen, treden geen beschadigingen op. Om de palletiseerlijn compleet te maken bieden wij diverse mogelijkheden voor het stabiliseren van pallets, zoals het wikkelen met net.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png