Over ons

Wie we zijn

SYMACH is een onderdeel van Barry Wehmiller. Barry Wehmiller is wereldwijd leverancier van engineering, consulting en productietechnologie voor de verpakkings-, golfkarton- en papierverwerkende industrie. Kenmerkend voor Barry Wehmiller is de keuze om de mens centraal te stellen bij alles wat we doen.

Door deze visie op leiderschap te combineren met slimme, operationele strategieën en een doelgerichte groei is Barry Wehmiller uitgegroeid tot een organisatie met een jaaromzet van ruim 3 miljard dollar en meer dan 12.000 medewerkers. Zij werken samen vanuit een gemeenschappelijke overtuiging: de kracht van het zaken doen gebruiken om een betere wereld te bouwen.

SYMACH groepsfoto.png

Waarvoor we staan

SYMACH is gespecialiseerd in palletiseermachines en zakkenvulmachines die productieverhogend en kostenefficiënt werken. We leveren flexibele, efficiënte, klantspecifieke oplossingen die garant staan voor een betrouwbare bedrijfsvoering, schadevrij logistiek proces en kostenreductie. Het ontwerpen, verbeteren, berekenen en detailleren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door gedreven specialisten.

We geven onze klanten een voorsprong en creëren waarde voor mensen en bedrijven. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor u de meest optimale oplossing.

Werken bij

SYMACH BV is een vooraanstaand producent van palletizers, verpakkingsmachines, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches van de agrarische voedingssector tot de industriële en chemische industrie in Europa, Noord-Amerika en Australië. Momenteel werken wij in onze moderne, goed geoutilleerde vestiging in Terneuzen met een enthousiast gedreven team van ruim 85 medewerkers. Kwaliteit en service zijn kenmerkend voor SYMACH.

Onze engineers zijn MBO en HBO-geschoold. Samen zijn zij goed voor een schat aan ervaring. Deze kennis en ervaring bouwen zij uit door middel van cursussen, trainingen en de dagelijkse uitdagingen die bij onze opdrachtgevers liggen. Wij zijn ons ervan bewust dat, los van kennis en ervaring, mensen het verschil maken. Onze medewerkers hebben een mentaliteit van aanpakken en meedenken. Zij hebben hart voor uw zaak en zorgen met aantoonbare betrokkenheid voor een optimaal eindresultaat.

Klik hier voor de actuele vacatures.

Vacatures

SYMACH BV is een groeiend bedrijf, waarbij innovatie en kwaliteit de belangrijkste pijlers zijn. Met het team samen werken naar het eindresultaat op het hoogste niveau, staat hoog in het vaandel. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken. Heb je interesse in een van de onderstaande vacatures of heb jij ons veel te bieden op een andere functie, dan maken we graag kennis met jou. Stuur je cv naar ankie.demunter@symach.nl of naar het volgende adres:

SYMACH BV
t.a.v. Ankie de Munter
Gerard Philipsweg 8
4538 DA TERNEUZEN

 

We zien je cv graag tegemoet!

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png