Over ons

Wie we zijn

SYMACH is een onderdeel van Barry Wehmiller. Barry Wehmiller is wereldwijd leverancier van engineering, consulting en productietechnologie voor de verpakkings-, golfkarton- en papierverwerkende industrie. Kenmerkend voor Barry Wehmiller is de keuze om de mens centraal te stellen bij alles wat we doen.

Door deze visie op leiderschap te combineren met slimme, operationele strategieën en een doelgerichte groei is Barry Wehmiller uitgegroeid tot een organisatie met een jaaromzet van ruim 3 miljard dollar en meer dan 12.000 medewerkers. Zij werken samen vanuit een gemeenschappelijke overtuiging: de kracht van het zaken doen gebruiken om een betere wereld te bouwen.

SYMACH groepsfoto.png

Waarvoor we staan

SYMACH is gespecialiseerd in palletiseermachines en zakkenvulmachines die productieverhogend en kostenefficiënt werken. We leveren flexibele, efficiënte, klantspecifieke oplossingen die garant staan voor een betrouwbare bedrijfsvoering, schadevrij logistiek proces en kostenreductie. Het ontwerpen, verbeteren, berekenen en detailleren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door gedreven specialisten.

We geven onze klanten een voorsprong en creëren waarde voor mensen en bedrijven. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor u de meest optimale oplossing.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png