Suiker

SYMACH heeft volop ervaring in het verpakken en palletiseren van zakken suiker, uiteenlopend van klein formaat zakken van 4 kg tot zakken van 50 kg suiker. Het verpakken van suiker kan met alle mogelijke materialen en sluittechnieken, zoals papieren of gewoven polypropyleen zakken, naaien met of zonder het aanbrengen van crêpepapier, pinchtop sluiting, naaien of sealen van polypropyleen zakken.

Het palletiseren doen wij op een manier waarbij de zakken overlappen. Dit geeft extra stabiliteit en maakt het mogelijk een perfect recht pallet te stapelen. Aanvullend hebben we mogelijkheden voor palletstabilisatie, het wikkelen in rekfolie en het aanbrengen van een plastic topvel als bescherming tegen vocht.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png