Zout

SYMACH is sterk in het verpakken en palletiseren van zakken zout. De verpakkingen zout lopen qua grootte uiteen van klein formaat 4 kg tot 50 kg zakken. Bij het palletiseren bieden wij een methode waarbij de zakken zout overlappen. Dit biedt extra stabiliteit en maakt het mogelijk een perfect recht pallet te stapelen. Desgewenst passen we de uitvoering aan aan een corrosief product.

Andere opties zijn mogelijkheden voor palletstabilisatie, het wikkelen in rekfolie en het aanbrengen van een plastic topvel als bescherming tegen vocht.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png