Kattenbakvulling

Door de vorm en de producteigenschappen van kattengrit, zijn dit zakken die niet door iedereen goed gestapeld kunnen worden. SYMACH heeft ervaring met het goed palletiseren van kattengrit. Onze palletiser geeft prima resultaten. We hebben mogelijkheden voor papieren of plastic zakken van 3 kg tot 15 kg. Ook bieden wij een optie voor de mogelijkheid om bundels te stapelen.

Onze palletiseerders realiseren perfect gestapelde, stabiele pallets. Kenmerkend daarbij is dat gepalletiseerd wordt binnen de marges van de pallet. Dit betekent geen beschadiging aan zakken kattenbakvulling en een hoge mate van efficiency bij het laden van de pallets. Desgewenst creëren we extra stabiliteit door pallet te wikkelen in rekfolie.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png