Nieuws

Nieuw Paardenvoer complete afzak en palletiseerlijn

30 oktober 2020

Deze video toont het wegen, verpakken en palletiseren van paardenvoer. De SYMACH complete lijn verpakt en stapelt papieren zakken met paardenvoer. De lijn begint met het netto weegsysteem met bandaanvoer, waarmee het voer wordt gedoseerd. In de FILLstar afzakmachine, ook wel opzakmachine, wordt een label gedrukt en aangebracht op de lege zakken voor het vullen. Na het vullen worden de papieren zakken gesloten, de zakken worden gedraaid zodat de oriëntatie van de zak naar boven gericht is. Na het vullen worden de zakken op de SYMACH zakkenpalletiseermachine gestapeld tot een stabiele pallet zonder productoverstek. Een plastic topvel wordt op de pallet geplaatst alvorens de pallet te wikkelen om de pallet verder te stabiliseren.

Voor meer informatie over SYMACH oplossingen voor de diervoeding / mengvoederindustrie klik hier.
Voor meer informatie over onze afzaksystemen, klik hier.
Voor meer informatie over onze palletiseersystemen klik hier.

https://youtu.be/RbIHhPDaHG8

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png