Nieuws

SYMACH 100% actief!

20 mei 2020

In deze uitdagende COVID-19 tijden hebben we ons aangepast aan de omstandigheden en blijven we onze klanten zo goed mogelijk bedienen.

We hebben de afgelopen weken niet stilgezeten. Integendeel! We hebben snel de nodige aanpassingen gedaan, zoals het respecteren van de 1,5 meter afstand, het nemen van schoonmaak, hygiënische maatregelen en het werken vanuit huis. Zo kunnen we ons werk blijven doen en onze teamleden, hun families en onze leveranciers en klanten veilig houden.
Het is geweldig om de flexibiliteit van ons team te zien en om te zien dat iedereen zich voor 200% inzet.

Als u vragen heeft over uw huidige project of een nieuw project, neem dan contact op met uw contactpersoon of met sales@symach.nl .

Blijf alstublieft veilig en gezond!

Het SYMACH team

600_20200511_1445_symach_collage_m.jpg

 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png