Nieuws

Nieuwe Zaden en Granen Zak Palletiseer video

20 februari 2020

Deze nieuwe video toont twee palletiseermachines die gelijktijdig papieren zakken met zaden en granen stapelen tot perfect rechte, stabiele pallets zonder dat de producten uitsteken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het laden van een vrachtwagen of container, noch over het beschadigen van zakken en het risico op afgekeurde vracht.

Automatische toevoer van lege pallets vanuit twee lege palletdispensers kan automatisch verschillende palletafmetingen toeleveren. Een slipsheetdispenser plaatst een beschermend vel op de lege pallet voordat er wordt gepalletiseerd. Na het stapelen wordt de pallet verder vastgezet door de pallet te wikkelen met rekfolie op een SYMACH-armwikkelmachine.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png