Nieuws

Nieuwe Pet Food video palletiseren 7,5kg zakken

14 mei 2019

De SYMACH palletiseermachine is perfect uitgerust om zowel kleine als grote zakken pet food perfect recht te stapelen binnen het pallet formaat. Niet alleen presenteert een strak pallet beter, het kan ook hoger gestapeld worden en zonder moeite geladen worden voor transport. En door de wijze van palletiseren wordt schade aan de zakken vermeden.

Deze video geeft een goede indruk van het overlappend palletiseren van 7,5kg pet food zakken. Het gestapelde pallet wordt daarna voorzien van een topvel en met stretchfolie gewikkeld op de SYMACH draaiarm wikkelaar.

Klik hier voor meer informatie over de Pet Food oplossingen van SYMACH.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png