Nieuws

Nieuwe Pet Food Palletizer video 3kg zakken met hoge snelheid

01 juli 2024

Deze nieuwe video toont het SYMACH palletiseersysteem voor pet food. De palletiseermachine stapelt zakken van 3 kg droog pet food op een Mach 8.1 palletiseermachine tot een perfecte stapel zonder productoverhang. De zakken overlappen elkaar perfect voor een stabiele pallet en een rechthoekig resultaat. Dit voorkomt mogelijke schade aan de zakken en deze kwaliteit is vereist voor het zorgeloze gebruik van AGV's en automatische opslag.

Na het palletiseren legt de topvellegger een voorgesneden topvel bovenop de gestapelde pallet. Het volgende station is de armwikkelaar die de volledige pallet snel omwikkelt tot een stabiele lading, klaar voor verzending.

De transportlijn brengt de pallet naar het aangewezen gebied om opgepakt te worden door een vorkheftruck of AGV.

SYMACH palletizers, perfecte pallets, elke keer weer!

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png