Nieuws

De nieuwe SYMACH 3500S palletizer

15 mei 2023

Innovatie

De nieuwe 3500S conventionele schuifpalletizer biedt betrouwbare en snelle palletiseercapaciteiten met verschillende mogelijkheden voor niet-overlappende zakken, bundels, kratten en dozen, door het bundelen van state-of-the-art schuifpalletiseertechniek met het SYMACH palletiseerplatform.

Vermijd afgekeurde zendingen

De SYMACH stapelkooi verbetert het stapelresultaat aanzienlijk. De kooi bevat zakken binnen de palletafmetingen, waardoor productoverhang wordt voorkomen. De gestapelde pallets zijn vierkant en gemakkelijk te laden in uw magazijn of vrachtwagen. Automatische magazijnen en AGV's vereisen weinig tot geen productoverhang.

Klanten eisen een pallet van hoge kwaliteit en weigeren zendingen als een beschadigde zak of te veel productoverhang wordt gedetecteerd. Het vermijden van deze kosten en het risico van beschadiging van klantrelaties levert onmiddellijk rendement op.

Intuïtieve bediening en hoog efficiëntieniveau

De nieuwe 3500S maakt gebruik van de beste ontwerptechnieken. De intuïtieve drag-and-drop HMI is een belangrijk kenmerk waarmee de palletiseermachine eenvoudig te bedienen is. De ontwerpgedachte van de volgende generatie omvat clean design en een robuuste bouwkwaliteit om stilstand te minimaliseren.

Compact footprint

De 3500S is de ideale keuze voor uitdagende en krappe omstandigheden. Ons brede scala aan upstream en downstream opties stelt ons in staat om uw palletiseerlijn lay-out aan te passen aan uw end-of-line behoeften. Opties zijn onder andere palletdispensers, slip sheet dispensers, pallet transportbanden, hoekzettings- en omsnoeringssystemen en pallet wikkelsystemen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Symach contactpersoon, bel ons op +31115685625, stuur een e-mail naar sales@symach.nl of vul het contactformulier in en wij zullen snel contact met u opnemen.

SYMACH 3500S Palletizer

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png