Nieuws

Voorkom aandoeningen en kosten door het manueel hanteren van zakken | automatisch zak palletiseren

16 februari 2022

Het manueel hanteren van lasten, zoals buigen en draaien bij het stapelen van zakken, is een van de belangrijkste risicofactoren voor spier- en skeletaandoeningen (MSA's). Miljoenen werknemers worden hierdoor getroffen en de kosten voor werkgevers lopen in de miljarden euro's.
De Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) en de Organisatie voor Veiligheid en Gezondheid (OSHA) promoten wereldwijd een goede strategie voor het manueel hanteren van lasten. Om aandoeningen bij het manueel hanteren van lasten op de werkplek te helpen voorkomen, moeten zij dergelijke taken zoveel mogelijk vermijden. Automatisering is vaak een onderdeel van de preventie van het manueel hanteren van lasten.
Het automatiseren van repetitieve manuele handelingen, zoals automatisch palletiseren, helpt het leven van de werknemers te verbeteren, en het is zakelijk gezien een goede zaak.

Als u overweegt te investeren in automatisering, kunnen wij u niet alleen adviseren over de beste oplossing en lay-out in uw bedrijf, maar ook helpen bij het berekenen van de Total Cost of Ownership (TCO) om vervolgens uw ROI beter te voorspellen. Klik hier om onze gratis TCO-gids te downloaden.

Om uw palletiseer automatisering behoeften te bespreken, neem contact op met onze specialisten, voor contact informatie klik hier.

400_pallets_sacs_grains.jpg

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png