Nieuws

Nieuwe SYMACH palletiseerlijn voor Kleinjan's Aardappelhandel

13 januari 2021

"Al sinds de jaren ’90 werken Kleinjan en Symach samen. En vorige week werden er twee nieuwe mijlpalen toegevoegd aan de samenwerking. Adrie Kleinjan tekende namelijk de orderbevestiging voor een nieuwe palletiseerlijn. De nieuwe lijn zal voornamelijk 25 kg zakken consumptie-aardappelen draaien. De MACH-8.1 palletiseermachine met daar achter een volautomatische draaiarmwikkelaar gaat de bestaande MACH-8.0 lijn vervangen", aldus Symach. 

Deze bestaande machine uit 2011 is de mijlpaal van 20 miljoen zakken inmiddels gepasseerd. En, het is traditie geworden bij Symach om dat te vieren met een taart. Naast het contract bracht Johnny de Bat van Symach dan ook een taart mee voor alle medewerkers van Kleinjan.

voor meer informatie klik hier voor het artikel op agf.nl

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png