Nieuws

Innovatieve hybride afzakmachine voor openmond zakken en buisfolie zakken

05 november 2020

Meststoffen verpakken en palletiseren in 15kg plastic zakken met de hybride FILLstar afzakmachine / opzakmachine en een Mach2.1 palletiseermachine. Doseren, zakken vullen en palletiseren van 15kg zakken SQM-meststof. Netto weger doseert product. De hybride SYMACH FILLstar zakkenvulmachine kan werken met voorgefabriceerde openmondzakken en als FFS machine zakken maken van buisfolie, ook wel bekend als een buisfolie opzakmachine of buisfolie afzakmachine. De zakken worden gevuld met behoud van de zijvouwen. Na het vullen wordt de bovenkant van de zakken omgevouwen door een dynamische bovenvouw en gesloten door een Fischbein naaimachine. De gesloten zak wordt door een zakkenkicker omgeschopt en vervolgens via een label applicator en een check weger naar de SYMACH palletiseermachine getransporteerd. De kunstmestzakken worden gestapeld op een houten pallet, maar kunnen in deze configuratie ook worden gestapeld op hard plastic slipsheet voor palletloos palletiseren. Het perfect rechthoekige pallet zonder overhangend product is klaar voor verzending.

Voor meer informatie over SYMACH oplossingen voor de meststoffen- / kunstmestindustrie klik hier.
Voor meer informatie over onze afzaksystemen, klik hier.
Voor meer informatie over onze palletiseersystemen klik hier.

https://youtu.be/WR3XRQzZbg8

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png