Nieuws

Barry-Wehmiller vergroot focus op flexibele verpakkingen en geïntegreerde end-of-line systemen

25 april 2018

BW Flexible Systems en BW Integrated Systems vanaf Jan. 1 2018

Barry-Wehmiller speelt in op de stijgende vraag naar zijn innovatieve flexibele verpakkingsapparatuur en meer geïntegreerde systemen door twee nieuwe divisies te creëeren om aan deze behoeften te voldoen.

Een jaar geleden introduceerden we ons verpakkingsplatform - BW Packaging Systems - om de gezamenlijke capaciteiten van de bedrijven van Barry-Wehmiller beter te communiceren ", aldus Carol O'Neill, Group President, Packaging. Het optimaal benutten van de enorme expertise en ervaring binnen onze verpakkingsbedrijven met meer gerichte teams doorheen de gehele organisatie zal onze klanten beter van dienst zijn ".

Het bedrijf en merk SYMACH dat u kent, zal zijn klanten en markten blijven bedienen. Wij verwelkomen de divisiewijziging die ons beter in staat stelt om onze bestaande en toekomstige klanten te bedienen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om het uw contactpersoon bij SYMACH te vragen.

Lees hier meer over deze wijziging:

https://www.bwpackagingsolutions.com/featured-stories/post/barry-wehmiller-to-enhance-focus-on-flexible-packaging-and-end-of-line-integrated-systems

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png