Beurzen

Pet Food Forum Connect

09 - 17 september 2020  //  Virtueel Evenement
Hal  //  Stand

Het virtuele evenement van het jaar voor Pet Food!

We kijken er naar uit om u een virtueel evenement te brengen dat ontworpen is om u te helpen uit te blinken in een uitdagende zakelijke omgeving. Van deskundige sprekers over de laatste markttrends en onderzoek, tot mogelijkheden om te netwerken met toonaangevende leveranciers die oplossingen bieden voor uitdagingen in de industrie, Petfood Forum CONNECT bevat de waardevolle mogelijkheden die u kunt verwachten van Petfood Forum evenementen.

Plan een 1:1 meeting met onze industrie-experts, waaronder SYMACH-experts, in onze digitale BW Flexible Systems showroom.Klik hier voor de digitale showrooms.

300_pet_food_forum_connect_logo-white.png

Show data:

  • 9-10 September 
  • 15-17 September 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png