Beurzen

VracTech Bulk Tech

01 - 03 oktober 2019  //  Le Mans, Frankrijk
Hal C  //  Stand G26 / F25

Het beheer van bulkproducten omvat een breed scala aan activiteiten, waarvan de technologieën en regelgevende kaders zich snel ontwikkelen: veiligheid, gekoppelde machines, efficiëntie....

Sommige antwoorden op deze problemen bestaan, maar ze werden verspreid via vele bronnen, tentoonstellingen of symposia, niet erg toegankelijk en vaak tijdrovend.

De VRAC TECH Expo biedt een antwoord op alle problemen van gebruikers van bulkproducten (vaste stoffen, vloeistoffen, poeders, granulaten, vloeistoffen, ...), op één plaats en op één dag...

Alle reden dus om deze beurs te bezoeken. Kom naar de SYMACH stand in Hal C, stand G26 / F25, om te spreken over het afzakken en palletiseren van uw bulkproducten. 

300_vractech_symach_sticker_51_4958.png

 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png