Beurzen

CSCA Pulse & Special Crops Convention

20 - 22 augustus 2019  //  Montréal, Canada
Hal  //  Stand

De Canadese Special Crops Association organiseert elk jaar de Pulse & Special Crops Convention. Het is het grootste evenement in zijn soort in Noord-Amerika en deze conventie biedt mogelijkheden om te netwerken en te discussiëren over belangrijke kwesties die van invloed zijn op de puls- en speciale gewassenindustrie.

SYMACH zal deelnemen aan de CSCA conventie in Montréal, Canada, van 20-22 augustus. SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en zakvulmachines die optimaal geschikt zijn voor de puls- en bulk agro-industrie.

Kom naar ons team op de conventie om te praten over het vullen en palletiseren van zakken!

csca-pulses special crops convention

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png