Beurzen

PMA Fresh Summit

28 - 30 oktober 2021  //  New Orleans - Louisiana USA
Hal  //  Stand 1519

PMA Fresh Summit brengt leiders uit de AGF branche, inkopers uit de detailhandel, deskundigen op het gebied van voedselveiligheid en importeurs/exporteurs van over de hele wereld samen. Van beslissers tot marktvernieuwers, Fresh Summit deelnemers en exposanten zijn de mensen die u moet kennen.

SYMACH zal op deze beurs exposeren samen met onze collega's van BW Flexible Systems.

Hayssen ontwerpt en produceert zowel verticale als horizontale zakvulsystemen voor verpakkingen van verse producten. Onze SYMACH palletiseersystemen worden wereldwijd erkend voor hun vermogen om een pallet te creëren zonder dat het product over het pallet hangt, wat resulteert in perfect gestapelde producten zonder productverlies.

Kom langs op onze stand #1519, vertel ons over uw bedrijf en laten we oplossingen creëren om samen uw verpakking en palletiseer lijn te optimaliseren.

300_PMA-freshsummit_logo_jpg_300dpi.jpg

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png