Beurzen

IAOM Expo

15 - 19 april 2019  //  Denver, CO USA
Hal  //  Stand 133

Sluit je aan bij honderden bloem- en meelproducenten uit heel Noord-Amerika en de hele wereld als ze in 2019 aan de voet van de Rocky Mountains in Denver, Colorado, bijeenkomen voor IAOM's Annual Conference & Expo.

400_iaom-123rd-2019-conference_logo_final_small_logo-1_1.png

Over de conferentie

Professionals in de graanverwerkende industrie vinden steeds weer dat de IAOM-conferentie-ervaring hen de mogelijkheid biedt om hun carrière te verbeteren en vooruit te helpen door middel van uitgebreide opleidingsprogramma's, om in contact te komen met hun branchegenoten op interessante netwerkevenementen en om relaties op te bouwen met leveranciers die de producten en diensten bieden die ze nodig hebben om hun werk efficiënt te doen.

De jaarlijkse conferentie omvat ook 's werelds grootste expo voor bloem- en meelprofessionals, met doorgaans meer dan 100 bedrijven die maal- en verwerkingsapparatuur en aanverwante diensten tonen.

Onze collega's van BW Flexible Systems, die het SYMACH merk vertegenwoordigen, kijken uit naar uw bezoek op stand 133!

Klik hier voor meer informatie over de SYMACH palletiseer- en palletwikkelapparatuur voor de freesindustrie.

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png