Beurzen

VICTAM International 2019

12 - 14 juni 2019  //  Keulen
Hal 6  //  Stand E061

VICTAM International is veruit 's werelds grootste evenement voor de diervoederverwerkende industrie. Tijdens VICTAM International wordt ook GRAPAS EMEA gehouden, het evenement voor de graan-, meel- en rijstverwerkende industrie.

SYMACH is aanwezig op VICTAM en verwelkomt u graag om het vullen van zakken, palletiseren en palletwikkelen van diervoeding, aquafeed, mengvoeders, ingrediënten, additieven, granen, rijst en andere producten te bespreken.

VICTAM International en GRAPAS EMEA 2019 vindt plaats van 12 - 14 juni 2019 in de KoelnMesse in Keulen, Duitsland. Kom ons bezoeken in hal 6, stand E-061

VICTAM FIAAP Grapas 2019

 

De kracht van SYMACH

De kracht van SYMACH schuilt in de jarenlange ervaring. De kennis en expertise die dit oplevert, is terug te vinden in ieder stadium van de afzakmachine en palletiseermachine; ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.

SYMACH is gevestigd in Zeeland. Het werkterrein breidt zich echter gestaag uit. Het bedrijf is internationaal in alle windstreken actief. Daarbij maakt de dagelijkse aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en het hoge serviceniveau duidelijk het verschil.

SYMACH is een onderdeel van:
600_stb7_600_bw-flexible-systemspng.png